keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Viimeistelyharjoitus Suomessa

Suomen olosuhteet eivät aina tue triathlonharjoittelua. Tänään aamulämpötila oli +1, joten päätin käyttää mielikuvitusta viimeistelyharjoituksen läpiviemiseen. Pakkasin varusteet autoon ja ajelin uimahallille. Uinti altaassa, nopea vaihto sisäpyöräilyyn ja juoksuharjoituksen sainkin tehdä jo lämpimissä olosuhteissa auringon paistaessa, liian lämmin ei silti ollut. Rullilla ajaessa, uimahallin trooppisessa ilmassa, tuli samalla harjoittelua Hawaijin olosuhteita varten. Luulempa kuitenkin, että siellä on vielä lämpimämpää ja auringon paahde lisänä.

Illalla seuramme oli järjestänyt uinnitekniikka kuvaukset. Jokainen sai uida haluamaansa lajia ja uintiekniikkaa kuvattiin, niin veden päältä kuin myös alta. Myöhemmin toimiteltavalta DVD:ltä voimme katsoa, onko kehitystä edelliseen otokseen tapahtunut. Yleisesti voin todeta, että on hyvä nähdä videolta, miltä se oma uinti näyttää. Virheiden korjaaminen ei kuitenkaan ole yksinkertaista, mutta kyllä sitä voi vielä oppia uimaan myös vanhemmalla iällä. 

Seuraavat pari päivää olen työmatkalla Helsingissä ja matka Hawaijlle alkaa lauantaina. Seuraavina päivinä harjoittelu tulee olemaan kevyttä ja pakatakin pitäisi. Seuraavaan blogiin kirjoitan kilpapyörän pakkaamisesta pyörälaukkuun ja sen kuljettamisesta lennoilla ympäri maailman. Muutama kommelluskin on minullekin sattunut, toivottavasti tällä kertaa kaikki menee hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti