maanantai 1. lokakuuta 2012

Aloha!



Matka toiselle puolen maapalloa on pitkä, sen totesimme eilen. Lennot meni kuitenkin kohtalaisen hyvin ja normaalilla matkaväsymyksellä selvitään. Edellisessä tekstissä kerroin seikkailusta pyörälaukun kanssa ja jälleen niihin kertomuksiin voi yhden lisätä. Pyörälaukun buukkaus koneeseen meni hienosti ja virkailija ehdotti, että maksu menee erikoismatkatavaran mukaisesti (50€), minä olin siitä onnellinen. Edellinen kaveri maksoin kahdesta golfbagista 100€. Virkailija sanoi myös, että matkalaukut ja pyörä menevät suoraan Konaan. Lontoon vastaava virkailija taas sanoi, että Los Anglesissa laukut pitää ottaa linjalta vastaan ja buukata uudestaan Konan lennolle. Siitä se show sitten alkoikin.

Lentojen välillä oli vaihtoaikaa 2h 30 minuuttia ja se riitti nippanappa. Nautiskelut loungessa jäivät väliin. Ensin jonotettiin maahantulotarkastukseen sitten tulliin. Turvatarkastuksen jälkeen minut kuulutettiin takaisin avaamaan pyörälaukku ja eikun uudestaan turvatarkastukseen. Isoon maahan on vaikea tulla, mutta loppu hyvin kaikki hyvin.


Perillä hotellissa olimme noin klo 23.00 paikallista ja matkaa oli tehty Helsingistä noin 30 tuntia. Aikaeroa Konan ja Suomen välillä on 13 tuntia eli te heräilette juuri tiistaiaamuun kun minä tätä kirjoitan auringon täällä laskiessa. Aikaero ei vielä pahemmin vaikuta ja yölläkin sai nukuttua hyvin olotila vain vaihtelee pirteän ja uupumuksen välillä. Päivän ohjelmaan on kuulunut lyhyt uinti, todella lämpimässä merivedessä, pyörän kasaaminen ja paikkaan tutustuminen. Keli on todella lämmin ja kosteus on käsinkoskeltavaa. Saapa nähdä tuleeko hiki urheillessa! 

3 kommenttia:

 1. Mahtavaa lukea kisastasi täällä blogissa, kiva kun kirjoitat! Tsemppiä aikaeroväsymyksen selättämiseen ja itse kisaan!

  VastaaPoista
 2. Seuraan mielenkiinnolla, onnee matkaan !
  T Timo

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti ei jäänyt ylimääräisiä osia kun pyörää kokosit? :) Tsemiä!

  VastaaPoista