lauantai 6. lokakuuta 2012

Au Au Kai, Paikikala, Holo Holo

Tänään päivä valkeni pilvisenä ja aurinko onkin pääosin pysytellyt pilven takana. Lämmintä on silti ollut riittävästi. En ole vielä kertaakaan edes katsonut lämpömittariin ja eihän siitä paljoa ymmärräkkään, kun ovat Fahrenheitteja. Bensaakin ostin tänään Galloneneissa ja yksi sellainen maksoi 4.49$. En laskenut, paljonko se tekee litroissa. Aamulla veimme Ullan treenaamaan altaalle ja Ninan kanssa menimme uintireitille. Noin 1,5 km päässä rannasta on palmuilla koriteltu alus, jossa piti saada kahvit, kun sinne ui. Kanootilla liikkuvat lifesaverit kuitenkin sanoivat, ettei sinne saa uida, koska siellä liikkuu vesiskoottereita. Emme siis menneet kahville keskelle merta.


Nimet ja Hawaijin kieli on meikälaisestä aika mielenkiintoisen kuuloisia, niin varmaan heidäkin mielestään Suomen kieli. Otsikko suomennettuna on avovesiuinti, pyöräily ja juoksu. Triathlonin saapuminen kaupunkiin alkaa pikkuhiljaa näkyä enemmän ja enemmän. Osa mainoksista on ilmestynyt lähtöalueelle ja Expoa rakennetaan. Hiilidioksipatruunoita sai muuten ostaa todella inhimilliseen hintaa eli 3,95 $. Se oli pyöräkaupanhinta, jossa varusteita löytyi joka lähtöön. Cervelon P5 oli myös esillä ja hinta oli 6000-10 000$ välissä riippuen osasarjasta. Minä vaihdoin Zippeihin 12-25 takapakan 11-23 tilalle, liekö turhaan en tiedä, mutta sillä kulki hyvin Kalmarissa. Joku voi olla sitä mieltä, että olis kannattanut vuokrata Harlikka, olis päässyt helpommalla. 


HarlikkavuokraamoAmerikassa kaikki on suurta, niin kuin näette Karin autosta. Vähän tympäsee ajella Nissanilla, vaikka varausta tehdessäni valitsin Chevroletin (en noin isoa). Auto on kyllä ollut ihan ehdoton ja onneksi autonvuokraus jenkeissä on kohtuullisen halpaa. Huomenna menemme käymään Mauna Kean vuorella. Kari lupasi lähteä oppaaksemme, sinne vaaditaan nelivetoauto ja neliveto pitää olla kytkettynä, ennen kuin sinne saa mennä. Nyt kun auriko täällä laskee lähden suorittamaan päivä toisen harjoituksen eli tunnin juoksu sisältäen 5*4min ½trivauhtia+2min verrat.
Ps: Viimeistään näihin aikoihin viikon päästä olis kiva olla maalissa. Täällä klo on 18.00

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti