maanantai 8. lokakuuta 2012

Kisaviikko alkaa

Alii Dr uintipaikalta
Kisojen lähestyminen näkyy jo kaikkialla ympäri Konaa. Jokapuolella pyörii triathlonisteja ja mainokset ym. banderollit ovat ilmestyneet katukuvaan. Hyvä, että meidän hotelli on muttaman kilometrin päässä keskustasta, täällä on rauhallista ja myös "normaaleja ihmisiä". Itse kävin tekemässä viime hetken hankintoja, joita olivat isompi energiapatukka pussi ja vaalea kisatoppi. Lisäksi löytyi hyvä keksintö ketjusuojaksi kuljetuksen ajaksi eli "chaincondom". Cervelo on muuten herrasmiesten pyörä. Testasin, miten rungon integroitu juomapullo toimii geelipullona ja hyvin toimii. Enään ei geelit ole korvia ja napaa myöten, kun niitä vauhdissa availee ja teipeistä irroittelee. Kehitys kehittyy.

Cervelo alkaa olla valmisPäivä on mennyt rauhallisesti eilisestä palautuen. Uimassa kävimme, vain pientä virettä ylläpitääksemme. Kyllä täällä jotkut vielä näyttävät treenaavan aika kovaa, yksi kaveri veti aamulenkillä mäkivetoja voima-ajona (raskaalla vaihteella) läheisessä Keahoun mäessä, joka vastaa jyrkyydeltään Puijon mäkeä. Pitäisköhän minunkin mennä?

Luontoakin olemme ehtineet tutkimaan ja Ulla bongasi etanan omalta pihalta. Ei muuten edennyt kovinkaan monta metriä päivän aikana. Ilmeisesti sillä ei ollut kiire mihinkään.

Huomenna voi hakea kisanumeron, joten siitä se jännitys alkaa. Minun numero on 546. Suomalasia on mukana kolme eli Sami Inkinen 1448 ja Jarmo Mäkeläinen 1637. Koti-ikävän yllättäessä on hyvä turvautua tuttuihin tuotteisiin ja niillä hyvä myös aloittaa tankkaaminen. Minä vaan taidan jäädä kolmoseksi, kun nuo Fazerit avataan. En muuten ole ainoa triahleetti Suomessa, joka tykkää suklaasta ja salmiakista. Muistan lukeneeni Finnairin Blue Wings lehdestä, että myös Alexin on pakko saada päivittäinen suklaa-annos ja onhan se hienoa palkita itsensä, jos nyt ei joka päivä niin silloin tällöin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti