perjantai 12. lokakuuta 2012

Kun kaikki on tehty ei voi kun odottaa

Pastaparty
Huomenta kaikille teillä on klo 4.39 ja meillä 15.39 perjantai iltapäivä. Nyt on kaikki voitava tehty. Aamulla kävin kokeilemassa pyörän toiminnan Alii Dr rantakadulla ja hain tarittavat energiapatukat sekä geelit matkalle. Täällä on eri firman tuotteita tarjolla vapaasti, muutaman sadan metrin välein olevilla teltoilla. Pyörämatkan aikana käytän kyllä samaa geeliä kuin Kalmarissa eli Maximia mutta juoksuun hain muutaman kofeiini geelin mukaan. Suklaiset energiapatukat eivät toimi täällä, kun nesulaa ihan lötköksi ja ovat sen jälkeen vaikesti avattamia. Otin mukaan PowerBarin patukoita.

Minun piti viedä pyörä klo 12-14.30 välisenä aikana ja täytyy sanoa, että olipa aikamoinen kokemus. Jonoa ei tuskin lainkaan, käveltiin aidoista tehtyä kujaa pitkin, jossa oli kuulemma 40 kaveria ottamassa kuvia ja katsoivat, millä varusteilla Hunttala ja muut ovat liikkeellä. Kujan alkupäässä naiset tiedusteli, millä tossuilla juoksen. Amerikkalaiset osaavat tuotemarkkinoinnin. Kun kuja oli kävelty tuli oma vapaaehtoinen, minulla vanhempi mies, joka näytti pyöräpaikan ja reitin pyörä- sekä juoksupussille. Sinne se Cervelo jäi mutta eipä ole yksin. Varmaan Pierin laituri on maailman kallein parkkipaikka, kun sinne on laitettu 2000 keskimäärin ehkä 7000 €:n (ei taida riittää keskihinnaksi) pyörää. Onkohan siellä vartiointi ;-)  

Esiintyjiä

 
 
Aamulla ammattilaiset starttaavat klo 06.30 ja me ikäihmiset sitten klo 07.00, toivottavasti eivät ammattilaiset jää jalkoihin. Eilinen ilta banketti osoitti ainakin minulle kuinka iso laji triathlon maailmalla ja etenkin jenkeissä on. Täytyy sanoa, että emme ole Suomessa ymmärtäneet, kuinka ison saavutuksen Pauli Kiuru teki, kun oli lajin ehdottomia huippuja ja sijoittui täällä toiseksi. Muistaakseni toimittaja kysyi Paulilta heti kisan jälkeen, mikä meni pieleen kun et voittanut? En viitsi mainita entisen toimittajan nimeä. Kympin sakissa on ollut sitten ainakin Tom Söderhdahl, Mika Luoto ja Teemu Vesala, kovia saavutuksia. Onhan se triathlon iso laji myös Suomessa, kun tälläkin blogilla on ollut yli 3000 lukukertaa. Me voimme siitä yhdessä tehdä jälleen ison lajin....

Tällaisen listan löysin Googlella

Havaijin menestys

Triathlon pitkä matka (3800/180/42,2)

Eliittisarjat

– 2005 8. Tom Söderdahl

– 2003 10. Mika Luoto

– 2002 8. Mika Luoto

– 2002 11. Tom Söderdahl

– 2000 12. Mika Luoto

– 1995 9. Pauli Kiuru

– 1993 2. Pauli Kiuru

– 1992 3. Pauli Kiuru

– 1992 9. Teemu Vesala

– 1991 4. Pauli Kiuru

– 1990 3. Pauli Kiuru

1989 5. Pauli Kiuru

– 1988 10. Pauli Kiuru

– 1987 10. Pauli Kiuru
 
 
Huomenna tulen yrittämään parhaani, katsotaan mihin se riittää! Sorry tuo kulunut lause mutta täällä se on ainoa mitä voin sanoa...yksi mottoni on ollut " ketään en päästä ohi", paino nimenomaan sanassa päästä, minkäs sille voi, jos joku menee. Oma kilpailu itseni kanssa on tavoitteeni, toivotaan että kaikki menee nappiin.
 
 
Tällainen määrä ihmisiä joka suuntaan, arviolta noin 5000 ihmistä, voipi olla, että loppubileissä on tunnelmaa8 kommenttia:

 1. SE on nyt sitten sitä vailla enää. Eipä sulla ennenkään ole ollut vaikeuksia tehdä omaa kisaa, omille resursseilla. Usko on vahva, että tulee 'race of my life'.

  Konjakit otetaan myöhemmin sitten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin otetaan, kaikille tiedoksi, että Jouni lupasi ennen Berliinin maratonia 2009 Ranault pullon jos juoksen alle 3 tunnin. Kun lähetin tekstari aika 2.57 tuli vastaus prkle jne alle 15 sekunnin. Pullo on vielä avaamatta jokohan nyt olisi hyvä syy

   Poista
 2. Onnea ja tsemppiä kisaan! Täytyypä viritellä kisastudiota netin ääreen illemmalla, jospa siellä vilahtaisi sinivalkoisiakin värejä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pia, tosi moni oli katsellut netistä. Ei varmaan näkynyt kuvissa joita otettiin yritin näyttää ryhdikkäältä

   Poista
 3. Se on lenkki sitten tehtynä aikaan 11.01.12. Voi vitjat sentään, Matilla on Kona valloitettuna!

  Onnea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kalmarissa 9.38, Lanzalla 10.58 ja Australiassa 11.14 nyt yritin viimeisen tunnin , että pääsisin alle 11 tunnin Alii Dr loppukilometrillä ei viitsinyt edes ottaa loppukiriä, piti nauttia tilanteesta. Siitä tämä onkin hölmö laji kun tulee katsottua aikaa, jolla ei tällää tasolla suoritettaessa ole mitään merkitystä

   Poista