perjantai 5. lokakuuta 2012

Suomalaiskohtaamisia Hawaijilla
Kyllä se maailma on aika pieni paikka taivaltaa. Tänään minulla oli treffit Bennie Lindbergin kanssa Pierillä (satama, missä uinti ja vaihdot tapahtuvat). Reippaina poikina polskahdimme veteen ja kävimme uimassa noin 45 minuutin lenkin.
Ulla kuvasi uintikaverimme, joka ei onneksi osunut meidän kohdallemme. Olis nimittäin kypsyttänyt, jos kilpikonna olisi uinut ohi. Ehkä olisin vähän myös säikähtynyt ja sen jälkeen vetänyt "weissmulleriä ainakin satasen".Uinnista rantauduttuamme menimme Ironman-teltalle ja siellä oli suomalainen kaveri nimeltään Kari vapaaehtoistyösketelijänä. Hän oli muuttanut tänne Los Angelesista muutama vuosi sitten. Sovimme, että tapaamme paremmin myöhemmin.


Uinnin jälkeen jatkoimme matkaamme Hakuna Bechille, joka oli todella hiemo ranta. Iho ei vielä vain tahdo kestää auringon paahdetta.
Tulomatkalla pysähdyimme laavakenttien keskellä sijaitsevalla paloasemalla. Taidanpa hakea paikkaa kyseiseltä asemalta, olis ainakin hyvä treenata töihin mennessä ja palatessa. Palomiehille tiedoksi, että asemalla oli kahdeksan miehen vahvuus välittömässä lähtövalmiudessa. Asemalla oli helikopteri, yksi jumalattoman iso saku ja ladderi eli hööki eli 11 eli sammutus/tikasauto (palomies slangia). Kuulemma keikkoja oli ihan tarpeeksi veispelastustehtävistä liikenneonnettomuuksiin. Allaolevassa kuvassa maisemaa paloaseman pihalta.
Aurinko laskee täällä jo kuudelta, joten iltalenkille tuli vähän kiire. Käväisin juoksemassa 45 minuuttia ja hiki tuli. Hotellin pihalla on grillipaikka, jossa grillasin iltapalaa ja nyt kellon ollessa noin 20.00, olemme jo valmiita nukkumaan. Päivärytmi täällä on pakostakin erilainen, kun mihin on tottunut. Aikaisin nukkumaan ja vielä aikaisemmin ylös. Onneksi jetlag helpottaa päivä päivältä.
2 kommenttia:

  1. Tsemppiä kisaan!

    t. Tuo blogisi kansikuvassa perässäsi ajeleva kollega:-)

    VastaaPoista
  2. Hienoa nähdä että Bennie jaksaa vielä reissata siellä. Käytiin Mauna Kealla viikko ennen 1988 kisaa. Onnea kisaan!

    VastaaPoista