sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Kesää odotellessa

Seuraavassa kuvassa näkyy oikeastaan kaikki, millaista oli uida Hawaijilla. Aiemmin jo mainitsin, että tilaa ei ollut ja lähes koko matkan ajan oli samanlainen ruuhka. Uinti oli kuitenkin mahtava kokemus. Näkyvyys oli juuri kuvan kaltainen ja veden lämpötila +29. Nyt kun kevät ja kesä eivät meinaa millään tulla tänne Suomeen on kiva katsella tuota kuvaa ja muistella millaista oli olla ja uiskennella Hawaijilla. Kaloja oli kiva katsella ja niitä näkyikin aika paljon samoin kilpikonnia. Onneksi delffarit eivät tulleet ihan lähelle säikyttelemään. Haitakin siellä kuulemma on mutta koskaan eivät ole ihmisen kimppuun käyneet, näin minulle kerrottiin.
Uintia Hawaijilla
Seuraavaan kisaan eli Barcelonan Calellassa 19.5 tapahtuvaan ½-matkan koitokseen on aikaa vähän yli kuukausi. Toivottavasti kelit lämpenee nopeasti, jotta pääsisi vähän ajamaan maantiepyörälläkin ennen reissua. Tarkoituksenani on treenata Calellassa mahdollisimman hyvin ja lopuksi vetaista kisa päälle. Tämän vuoden harjoitukset ovat menneet hyvin, omasta mielestäni jopa paremmin kuin viime vuonna. Ainoa ongelma on ollut kipeä olkapää tammi-helmikuussa, onneksi se helpotti, kun aloin tehdä enemmän voimaharjoittelua ja jumppaamaan. Tunteja on kertynyt samanverran kuin viime vuonna, ainoa ero on ollut pyöräilyn puuttuminen, koska viime vuonna olin 2½ viikkoa Kanarialla ajelemassa. Nyt on pitänyt vain hiihtää ja pystyyhän täällä Suomessakin ajelemaan pyörällä, kuten seuraavasta kuvasta näkyy. Hiihtokelit ovat olleet mahtavat varsinkin viime viikkoina täällä Kuopiossa. Vieläkö tulisi kunnon hankkelit, niin voisi kierrellä ympäri Kallaveden saaria. Eilen yritimme, mutta pinta vielä vähän upotti ja oli erittäin epätasainen, johtuen joko moottorikelkan jäljistä tai sitten pinta oli muuten epätasainen.

Maastopyörillä jäällä
Jokainen voi fiilistellä kumpi edellistä kuvista on mukavampaa! Molemmilla on puolensa, melkoinen vastakohta on tietenkin ajaa pyörällä jäällä versus laava-aavikolla. Oliskohan näin, että moni kanssakilpailija kalpenisi, jos joutuisi /saisi treenata meidän hieman karuissa olosuhteissa. Lapinmies sanoisi, "ei sole poika mikhän, senku ajelee! Siitä se suomalainen sisu kasvaa. Kesää odotellessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti