maanantai 13. toukokuuta 2013

Urheilijan elämää - ei pöllömpää!

Nyt olen saanut muutaman päivän viettää todellista urheilijan elämää täällä Barcelonan lähellä Calellassa. Saavuimme tänne viime viikon keskiviikkona ja nyt eletään jo maanantaita. Ohjelmassa on ollut pyöräilyä, uintia ja juoksua, yllätys yllätys. Kelit eivät vielä ole olleet aivan kohillaan, vaan pilvistä säätä, tuulta ja vähän sadettakin on saatu maistaa. Tänään oli ensimmäinen todella kesäinen päivä ja asteetkin nousivat yli +20. Tänään vedimmekin ensimmäisen avovesiuinti harjoituksen Välimeressä. Vesi tuntui aluksi kotoisen kylmältä, mutta oli kuitenkin märkäpukupäällä uintikelpoista.

Asumme San Jordi hotellissa, jossa palveluksiin kuuluu täysihoito, uima-altaan käyttö ja mikä parasta viereinen Spa on käytössämme treenien jälkeen. Eilen, kun tavoitteena ollut 90km lenkki meni vähän pitkäksi (55km) oli hotelinjohtaja järkännyt meille pääsyn kylpylään ja varannut myös ruokaa, kun myöhästyimme lounaalta eli palvelu toimii. Täällä on myös Kuopion Uimaseura viettämässä uintileiriä ja tänään osa Suomen uintimaajoukkueestakin tuli trenaamaan ennen Viro maaottelua. Samoin täällä treeenaa Venäjän uintimaajoukkue joka meinaa kylläkin rohmuta uintivuoroja meidänkin uimareilta.

Ensi sunnuntaina on sitten kauden aloitus eli ½-matkan kisa joka on samalla myös Em-kisa. Tavoitteenani on suoriutua kisasta mahdollisimman hyvin ja pitää se hyvänä harjoituksena. Toivottavasti maltan levätä muutaman päivän ennen kilpailua, jotta en ihan puu-ukkona siellä hölkyttele. Pitkät harjoitukset jo lienee takanapäin ja nyt sitten alkaa "viimeistely", jos sitä siksi voi kutsua. Huomenna menemme ajamaan kisareitin toivottavasti pysymme reitillä, ettei käy niin kuin minulla ja Juusolla, kun alla olevalla kartalla suunnistimme. Onneksi mukaan lähtee asiantuntevia triathleetteja.
Calellan 50m altaalla riittää säpinää

Suunnistuskartta

Meidän treeniporukka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti