sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Tavarat pakattu ja mies valmiina reissuun


 
Nyt on muutama päivä siihen, kun pitkä matka kohti Hawaijia ja Konaa alkaa. Minulla on vähän pidempi työputki vielä ennen reissua. Käyn tiistaina hakemassa tavarat kotoa ja sitten suuntaamme kohti Helsinkiä. Lento Konaan lähtee keskiviikkona aamulla, matka taittuu samaa reittiä kuin viime vuonna eli Lontoon ja Los Angelesin kautta. Menomatka on siinä mielessä mukava, että olemme perillä ”saman päivän iltana” eli 25 matkustustunnin jälkeen. Suomessa silloin eletään jo torstaiaamua. No tulomatkalla se sitten kostautuu ja matka kestää torstaista lauantaihin.

Valmistautuminen on mennyt suunnitelmien mukaan ja viime päivinä olen jo hieman hellittänyt treenaamista. Onneksi olen välttynyt flunssalta, vaikka muut perheenjäsenet ovat pärskineet ihan urakalla. Huomennakin ajele Wattbikella, jottei tarvitse ulkona palella.  

Seuraavasta linkistä pääset jo hieman Hawaijin fiiliksiin


Pyörän pakkaus on aina mukavaa, kun on lähdössä reissuun. Tällä kertaa minulla on Juuson laukku lainassa. Pehmeä laukku on mukavampi raahattava, ja niin kuin näette, hyvin on Cervélo turvassa. Seurakkaahan blogia, kirjoitan kuulumisia heti kun jetlaagi antaa myöten. Niin ja kannattaa seurata blogia myös yöllä, saa lukea tuoreet uutiset. Aikaeroa kun Konan ja Suomen välillä on vaivaiset 13 tuntia.

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä Matti! Krisu saatiin loppuun ja nyt on aikaa vaikka tutkia blogiasi! Onnea vielä matkaan, täällä seurataan reissuasi, Mari

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia Mari! Olo oli kyllä jo vähän sekava alkumatkasta sen mat-ti valvotun yön jälkeen, Hesassakin tuli nukuttua vain 4 tuntia. Lennoilla nukuin muutamia pätkiä. Nyt jo helpottaa. Terveisiä kaikille! Muille tiedoksi, että Krisu on suuronnettomuusharjoitus, joka pidetään Pelastusopistolla ja siihen osallistuu opiskelijoita ja viranomaisia ympäri Suuomen.

    VastaaPoista