keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Hawaii Ironkids 2013 ja paraati

Kisaan rekisteröityminen tapahtui aamulla


Tässä minun kisakumppaneiden nimiä
Aamu valkeni jälleen seesteisenä ja aurinko nousin klo 6.30 vuoren takaa valaisemaan tulevaa päivää. Ohjelmassa oli yllätys, yllätys urheilua. Minä tein pienen viimeistelyharjoituksen eli ajoin pyörällä tunnin ja juoksin ½ tunnin päälle. Vauhti oli iloisen kevyttä ja vaikka välillä olisi haluttanut vähän revitellä, maltoin mieleni.  Kisareitillä eli moottoritien reunassa juostessani astui kiven päälle ja nilkka muljahti ikävästi, arvatkaa vaan, säikähdinkö. Joskus tuntuu, että tässä pitäisi tosiaan olla lasikaapissa viimeinen kuukausi.
Loppukiri
Ironkids tapahtuma oli iltapäivällä ja siellä noin kaksi sataa lasta kokeili triathlonia. Pyöräily oli jätetty välistä pois, joten se helpotti osallistumista, koska tuskin monellakaan lapsella on pyörä mukana. Mika osallistui pidemmälle matkalla eli n. 200m uintia ja 1,5km juoksua. Hyvinhän se meni ja Mika tuli maaliin kärkijoukossa, poikien sarjan 3 ja väliin ehätti pari tyttöä. Lujaa näytti juniorit menevän.

Mitalimiehiä
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Paraatissa suomalaisia triathlonisteja oli kolme ja vankat tukijoukot, joten ihan hyvän kokoisen joukkueen saimme liikkeelle. Tosin vähän jäimme äänessä jälkeen, kun takanamme marssi Ranskan joukkue, siihen kuului 72 triathlonistia. Expo- alueella oli esillä kaikki tämän hetkiset uutuudet pyöränosista, palautumista helpottaviin jalkojen hierontapusseihin. En ostanut. Cervélolla oli jälleen isot teltta-alueet ja kysyin, onko säätö- ja huoltopalvelu samanlainen kuin viime vuonna. Kuulemma on ja toivottivat pyörän tervetulleeksi huoltoon.
 

Päivät täällä vierähtävät nopeasti ja kun aurinko laskee jo 6pm, olemme jo tähän aikaan eli 9pm valmiita nukkumaan. No sittenpä jaksaa aamulla ennen kuutta alkaa kahvinkeittoon. Tänään aloittelin jo tankkaamisen kohti kisaa eli pastaa ja hiilaria olen syönyt jo ihan topakasti. Minulla tankkaaminen kestää seuraavat kolme päivää ja perjantai eli kisaa edeltävänä päivänä syön jo ihan normaalisti, joskin hiilihydraattipitoista ruokaa.   


4 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää ja kuulostaa ! Terkut sinne ! A-K-I

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moro joko Levillä pääsee hiihtämään? Siihen ei tarvitse kuin vähän kuuraa nurmelle niin ensimmäiset pertsan miehet jo sivakoivat täysillä.

   Poista
 2. Moi ! Mahtavaa Miksu, hieno suoritus, onnenrutistukset täältä serkkupojilta ja Outilta ja Jussilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terkut teille kaikille pojille tsemppiä vielä pariksi päiväksi ja sitten loma alkaa...

   Poista