lauantai 5. lokakuuta 2013

Jetlag-päivä


Mr 510
Toinen päivä täällä pallon toisella puolella on yleensä ollut minulle se vaikein eli olotila heittelee laidasta laitaan. Välillä on ylipirteä olotila ja samalla se vaihtuu väsymykseen. Tänä vuonna oli yllättävän helppoa, heräsin yöllä klo 03, eikä oikein väsyttänyt. Onneksi sain nukuttua kuuteen asti. Aamu reippailun jälkeen suuntasimme keskustaan ja Pierille uimaan. Tänään uipasin kisareitin lähes kokonaan, kevyesti kelaten eli ”maksimivauhtia”, ei nyt sentään. Uinnin vauhtia on vaikea määritellä, kun pohja näkyy varmaa yli 30 metriin ja tuntuu, ettei liiku yhtään. Tänään testasin omaa uintivauhtia ja vertailemalla sitä muihin, joita reitillä näkyi, hyvin tuntui vauhti riittävän. No, ehkä siellä ei ollut ihan pro-uimarit liikkeellä.

En tiedä, mikä on oikein ja mikä väärin, mutta olen menetellyt niin kuin on parhaalta tuntunut. Toisaalta on tuntunut, että pitäisi treenata enemmän mutta järki sanoo ”älä hyvä mies höntyile”, katsotaan onko se viisasta.

Iltapäivällä tuntui siltä, että on pakko mennä päikkäreille. Viritin pyörän ajokuntoon ja käväisin todella kevyellä pyörittely- ja testilenkillä. Samalla olotila helpotti, no ehkä sitä edes auttoi muutama kuppi kahvia. Seuraavassa on nimiä lähtölistalta. Huomaattehan, että olen samalla listalla viime vuoden voittajan Pete Jacopsin kanssa. Suomalaisia on tänä vuonna mukana kahdeksan eli tuplamäärä viimevuotiseen. Mehän olemme paraatissa jo ihan kelpo joukkue. Viimeksi siellä oli vähän orpoa, kun paraatissa oli vain meidän perhe ja takana marssi esim. Saksan joukkue, johon kuului muistaakseni lähes sata triathlonistia. Toivottavasti tänä vuonna kaikki suomalaiset ovat mukana paraatissa marssimassa maailman kauneimman lipun hulmutessa. Paraati on perinteisesti kisaviikon tiistaina. Tänä vuonna on myös hotellimme altaale tullut rataköydet. Ullalla ja Mikalla menee 5km ohjelmat nopeasti, kun allas on 15 metriä pitkä. Mutta treeni olosuhteet ovat hyvät. Alueelta löytyi myös sauna, jonka huomenna testaamme ja seuraavassa blogissa kerron, miten se toimi.   
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti