perjantai 11. lokakuuta 2013

Kaikki on valmista - ei voi kun odottaa

 
Tänään oli se päivä, jolloin en ehkä ollut ihan mukavinta seuraa, joten Mika päätti ostaa bodyboardin ja suunnistaa läheiselle rannalla surffailemaan. No, en minä nyt kireenä täällä ole heilunut, vaan ihan normaalisti laitellut tavarat kuntoon ja vienyt ne vaihtopaikalle. Kait tähän alkaa jo pikkuhiljaa tottumaan, mutta aina se jännitys on päällä, oli sitten Lossin-tempo (viikkokisa Kuopiossa) tai Hawaii Ironman, vähän vaan jännittäminen kasvaa. 

Palvelu on kyllä ihan priimaa, oma Suomea puhuva pyöränvastaanottaja. Kari oli saanut pestin viedä pyörät kuvaukseen ennen vaihtoaluelle siirtymistä. Vaihtoalueella kukaan urheilija ei saa liikkua ilman omaa saattajaa. Saattaja on mukana koko kierroksen ja opastaa, jos on tarpeen. Ei voi kun jälleen ihmetellä, vapaaehtoisten määrää. Heitä on kaikkiaan yli 5 000, onnistuisiko Suomessa? Niin ja he ovat oikeita vapaaehtoisia eli saavat T-paidan, ruuan (en ole varma) sekä loppubangetin


 
Minä sain hyvältä kohtaa paikan pyörälle eli kuva on otettu sisääntulokohdasta. Tuossa ei pitäisi olla ahdasta ja kun ekana tuo pyörän takaisin niin tilaa on riittämiin. Matkaa vaihtoteltalle tulee kaikille samanverran se noin 300-400 kuin Pieriä juostaan ympäri. Aamulla (yöllä n. 05.00) vain pumppaus ja viimeinen tsekkaus, niin matka voi alkaa.

 
 Tällaisen tirehtoraatin läpi tänä vuonna kuljimme, jokainen näkyi tekevän jotakin merkintöjä ja ottivat valokuvia. Aikamoista markkinointitutkintaa, mitähän ne minustakin saivat irti. Huomasikohan ne edes, että olin vaihtanut ohjaustangon ja vaihtajat viimevuotisesta. Nyt varmaan tulee kotiin hyviä tarjouksia Cervélon P5 mallista, special price only for you...jne


 
 
 Seuraavissa kuvissa on Mikan ottamia taideteoksia. Hotellille tullessamma pysähdyimme näköalapaikalle ja tältä meidän hotelli alueemme näyttää kuuman päivän jälkeen. Merestä nousee jännä usva ja ilma väreilee lämpöä. Nyt aurinko on jo painunut horisonttiin ja pimeys pikkuhiljaa laskeutuu yllemme. Seuraavassa kuvassa on hotellin pihalta bongattu kukka, toivottavasti se tuo onnea huomiseen koitokseen. Herätys on 04.00, puurot naamariin ja menoksi. Lähtö tapahtuu paikallista aikaa 07.00 eli Suomen klo. 20.00. Lähetys tulee www.ironmanlive.com sivulta. Peukut pystyyn!4 kommenttia:

  1. No niin, se on urheilijan palkkapäivä sitten, kun pääsee kisaamaan kauden päätavoitteensa. Yritä nauttia menosta ja turhat murheet pois. Täällä väki kannustaa ja seuraa kisaa ja jos pahalle tuntuu, niin muista kymmenpäinen 'kotijoukko' täällä Suomessa joka pitää sinulle peukkuja. Lossin tempoon on vielä sen verran aikaa, että nyt voi pistää kaiken peliin! Onnea kisaan!

    VastaaPoista
  2. Tsemppiä! Kiva kun olet jakanut kokemuksia ja kuvia täällä blogissa. Kiitos!

    VastaaPoista