maanantai 7. lokakuuta 2013

Kisaviikko alkaa – vilinä ja huiske Konassa kasvaa
Tänään se sitten alkoi eli kisaviikko, joka on täynnä erilaisia tapahtumia.
 
 
Huomenna alkaa rekisteröityminen kisaan ja illalla on ohjelmassa paraati. Siinä joukkueet marssivat maansa lipun siivittäminä kisojen Expo-alueelle. Keskiviikkona ovat ensimmäiset kisa-infot  ja torstaina on tervetuloa banketti eli pasta-partyt. Perjantaina viedään kisavarusteet paikoilleen ja ”hyvin nukutun” yön jälkeen ikäryhmä triathlonistit säntäävät ammattilaisten perään klo 07.00. Nyt on hyvä aika esitellä kisa-asu. Tuovisen Aki valitsi mainospaikan selästä, kuulemma näkyy kun menen ohitse, vai tarkoittikohan Aki, kun minusta mennään ohi…pitääpä tarkistaa Suomeen palattuamme.

Hulina Konan keskustassa on melkoista, triathlonisteja säntäilee joka suuntaan ja tuntuu siltä, että kaikki treenaa vielä ihan täysillä. On ihan mukavaa olla täällä vähän kauempana keskustasta. Vaikka tämäkin hotelli on täynnä triathlonisteja, on täällä ihan normaalejakin ihmisiä. Mikallakin oli aikaa tehdä luontokuvaus retki hotellin alueelle, joten seuraavassa sen satoa.

Meniköhän hyppy altaaseen?

Tänään olin uimassa toisen suomalaisen eli Utriaisen Ilkan kanssa. Aluksi uimme meressä pienenlenkin ja sitten verrailimme uima-altaalla. Kelit ovat olleet hivenen pilvisemmät kuin viime vuonna, mutta lämpöä on silti riittänyt. En ole katsonut mittareihin, mutta varmaan yli 30 astetta on ollut joka päivä. Auringon paistaessa lämpö lähenee 40 celsiusta. Vaatteita täällä ei todellakaan tarvitse, aamulla shortsit jalkaan ja menoksi. Kenkiäkään en ole pitänyt muita kuin pyöräily- ja juoksukenkiä sekä Crocs-sandaaleja. Vaatteiden osalta eläminen täällä olisi halpaa ja pukeutuminen helppoa. Toisaalta näin palomiehenä tulee mieleen, että virkapuvussa voisi vähän hiostaa, puhumattakaan kolmikerroshaalarista. Täällä olisi muuten hienoa ajaa hälytysajoa, koska ne huudattavat alppitorvea normaalien väyväy - ulvosirrojen lisäksi. Pitäisiköhän meidän ottaa sama käytäntö Suomeen. Tästä se jännitys alkaa pikkuhiljaa kohoamaan ja huomenna alkaa tankkaaminen. Banaaneista ei ainakaan ole pulaa.    

Magnusteja riittää


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti