keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Kuvagalleria toiseksi haikeimmasta päivästa

Kirjoitanpa tämän päivän taphtumat näin kuvien muodossa, vaikka tämä ohjelma ei todellakaan ole tehty kuvien julkaisemista varten. Aloitin päivän heräämällä 05.15 ja nauttimalla aamukahvit auringon nousua katsellen. Ei pöllömpää, se on samalla mukava hiljainen hetki, kun kaikki muut nukkuvat eikä viereisen asunnon ukkeli ole aamu tupakalla. I like! 


Auringon nousu


Tässä kuvassa näkyy kokopäivän idea, ei paljon Mikaa näkynyt, kun hän "surffaili", no ihan hyvin se meni. Yksi lähti ambulanssilla rannalta, en tiedä, miten oli loukannut itsensä. Aika hurjasti se aalto heittelee aina välillä.

Ei näy Mika poikaaHarmi kun tämä ohjelma ei anna siirtää tätä kuvaa ylemmäksi, sorry. Haikeutta päivään toi se, että pyörä oli jälleen pakattava laukkuun ja valitettavasti se tarkoittaa nyt kotimatkaa varten. Onneksi vasta huomenna. Huomaatteko siistiä pakkaamista, kun ketjutkin on suojattu chain comdomilla. Hieno keksintö. Juuso kaveri, jolta laukku on lainassa, on aina niin tarkka kaluston siisteydestä (sisäpiiri vitsi).

 


 
Seuraavissa kuvissa Mika opettelee lautailun alkeita matkimalla paikallista prota. Aaltojen odotusasento on jo kunnossa, vielä pitää vähän treenata ajoitusta ja aallon vastaanottamista. Kuten arvaatte Mika on tuossa alemmassa kuvassa oikeapuoleinen kaveri. Ulla tuossa taustalla Forest Cumppia siteeraten, my mama always said....mitä lienee ohjeita Mikalle antoikaan. Varmaan, että pysy pinnalla.
 
Seuraavissa kuvissa entinen pelastussukeltaja on menossa snorklaamaan, ei näytä oikein luotettavalta pelastajalta. Yritin löytää kilpikonnia uimakavereiksi, mutta ei löytynyt muuta kuin kaloja. Kiva on kuitenkin snorkrailla, kun pohja näkyy varmaa 20 metriin asti.
Tässäpä siiten päivän vaikein rasti eli pitäisi päättää, mikä olut on suosikki. Ongelma on siinä, että kun on kaikkia maistanut ei muista miltä eka maistui...no ei nyt sentään. Longboard on aika hyvä samoin Fire Rock ja Heineken toimii parhaiten palautusjuomana. Harmi, kun täällä ei saa Olvia, voisi tehdä vertailua. Tänään menemme vielä katsomaan rauskujen uimista läheisen hotellin rannassa. Olimme siellä myös viime vuonna, saa nähdä uskaltaako Mika mennä uimaan niiden kanssa. Ne ovat kyllä aika hurjan näköisiä otuksia, mutta syövät vain blanktonia. Ulla laittoi vähän paineita talven ulkoiluun, kirjoittamalla muistiin, mitä tänne kannattaa pakata mukaan ja mitä ei. Ski, swim, run and ride Wattbike Matti eli paljon vaikempaa kuin run Forest run!

Huomenna kuovutamme hotellihuoneen 10 am ja lento kohti kotia lähtee paikallista aikaa 21.45. Helsingissä olemme lauantai aamuna 08.50. Kiitoksia, kun olette jaksaneet olla mukana matkalla, teitä on jälleen ollut yllättävän paljon eli noin 18 500 lukukertaa vuoden aikana. Tämän vuoden kisapäivänä teitä oli 680... loppuraportin ja muitakin kuulumisia kirjoitan sitten Suomessa.   1 kommentti:

  1. Mun ääni menee Big Wavelle ja Wailualle, jota ei sun kuviin eksynyt ;-)

    VastaaPoista